Picknick à gogo

Een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega’s? Met ‘Picknick à gogo’ kies je voor lekkere gerechten, gemaakt met seizoensgebonden en lokale producten. Sarah (Quiché) en Steffi (Zappa) verzorgen jouw picknickbeleving. Eten, servies en picknickdeken in één rugzak, klaar om eropuit te trekken en handig voor onderweg!

Wat mag je verwachten? In tegenstelling tot vorig jaar zijn er nu twee varianten: de picknick à gogo basis rugzak enerzijds en de deluxe rugzak anderzijds. Beide rugzakken bevatten behalve een verfrissende biolimonade ook gerechtjes die wekelijks variëren naargelang het seizoen en eigen inspiratie (duo filodeegtaartpunt, fris slaatje, huisgemaakte dip, focaccia sandwich, …).

Voorbeeld picknicklunch © Wietse Nys

Dankzij de fleshouder zijdelings aan de rugzak is het ook geen probleem om extra drankjes veilig en gekoeld mee op pad te nemen. Bekijk hiervoor zeker ook ons lijstje met lokale drankjes dat je bij de bestelbon van ons ontvangt. Tot slot, om je uitstap helemaal compleet te maken voorzien we je ook van een gezellig picknickdeken & servies.

Ook de kleinsten onder ons vergeten we niet. Voor hen hebben we een schattige koeltas met gezonde kindvriendelijke gerechtjes (gezonde sandwich, sapje, yoghurt/stukje fruit, …). Als extraatje krijg je ook vochtige doekjes mee om vuile snoetjes te poetsen, altijd handig onderweg!

Naast de picknick krijg je een spelpakket in bruikleen. In het pakket vind je een kubbspel, voetbal, werpspel en zandspeelsetje. Spelplezier voor jong en oud(er) verzekerd.

Hieronder vind je alle praktische info op een rij en tips om de streek te ontdekken. Ga samen met ons op pad en deel je leuke foto’s en filmpjes met #picknickagogo @quichecatering.be en @zappa.events.be.

Reserveer snel, het aantal rugzakken en koeltassen is beperkt.

Praktisch

Wanneer

 • Picknicken kan op vrijdag, zaterdag en zondag. Andere dagen kunnen op aanvraag.
 • Je kan je bestelling ophalen vanaf 11.30 uur. We verwachten het materiaal ten laatste terug om 17.00 uur diezelfde dag. Ophalen en terugbrengen bij Quiché (Oelegem).
 • Picknick à gogo loopt van 2 april tot en met 2 oktober 2022. Met uitzondering van de vakantiesluiting van donderdag 7 juli tot en met dinsdag 2 augustus.

Bestellen

 • Geef je bestelling minimum 2 dagen op voorhand door via het online bestelformulier.
 • Na reservatie krijg je een bevestigingsmail met meer info. Je reservatie is pas definitief na ontvangst van het gevraagde voorschot.
 • Heb je al een datum bij ons geboekt en wordt er slecht weer voorspeld? Je kan tot 2 dagen voor de geplande picknick een nieuwe datum aanvragen en zo jouw picknick alsnog verplaatsen. Indien er geen geschikt moment gevonden wordt, krijg je je voorschot terug in de vorm van een waardebon.
 • Heb je last van bepaalde allergieën of intoleranties? Geef het door bij reservatie en wij bekijken graag de mogelijkheden.

Prijzen

AanbodStandaard picknickrugzakPicknickrugzak deluxeKinderkoeltas
Aantal personen2 personen2 personen1 kind
Prijs46 euro per 2 personen*
56 euro per 2 personen*
15,5 euro per kind*
Uitbreiden (extra persoon)23 euro per persoon*28 euro per persoon*15,5 euro per kind*
Waarborg60 euro per rugzak60 euro per rugzak15 euro per koeltas
 • *De hierboven vermelde tarieven bevatten 6% btw.
 • Eénpersoonsrugzakken zijn op aanvraag verkrijgbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Een kinderkoeltas kun je enkel bestellen in combinatie met min. 1 picknickrugzak voor volwassenen (2 personen).
 • De picknickrugzakken (incl. servies en dekentje), de kinderkoeltasjes & het spelpakket zijn in bruikleen. Je betaalt een waarborg.